Gezonde recepten

Voel je je moe en futloos? En zou je wat meer energie willen hebben? Of misschien wil je gewoon bewuster gaan leven en eten?
Door meer gezonde recepten te gaan maken zal je je snel fitter gaan voelen en krijg je meer energie!

Daarnaast levert gezond eten en drinken je alle voedingsstoffen op die nodig zijn voor een goede darmgezondheid. Voor de spijsvertering en de darmen is vezelrijk voedsel met voedingsvezels heel belangrijk. Voedingsvezels zijn stoffen die in plantaardige producten (zoals groente, fruit en volkoren graanproducten) voorkomen. Denk aan de schil van een appel en de vliesjes in volkorenbrood. Vezels kunnen door het lichaam zelf niet verteerd worden, maar ze zijn wel een belangrijke voedingsbodem voor de goede bacteriën in ons maag-darmkanaal. Dankzij de vezels worden de darmen lekker ‘aan het werk’ gezet en verloopt de stoelgang goed.

Waar vind ik gezonde recepten?

Maar goed wat zijn gezonde recepten en waar vind je die? Het vinden van gezonde recepten is vaak een probleem. We willen wat aan ons voedingspatroon veranderen en gezonder gaan eten, maar door een gebrek aan creativiteit in wat we moeten eten lukt het uiteindelijk toch niet om ons nieuw verworven voedingspatroon vol te houden.

Maar er is hulp onderweg! Ontdek hoe je gezonder eet en daardoor ook nog eens afslankt en meer energie krijgt. Wil jij ook gezond eten en het maximale uit je leven halen? Er slank en goed uitzien en je de hele dag fit voelen? Ben jij ook druk en weet je niet precies hoe je je voeding moet organiseren en wat je het beste kunt eten?

In het “Gezonde Lifestyle Receptenboek” van personal trainer Inge van Haselen vindt je alles wat je nodig hebt.

In Inge’s Gezonde Lifestyle Recepten e-Book vind je lekkere, gezonde recepten voor ontbijt, snack, lunch en avondeten. Je leven wordt nooit meer hetzelfde als je eenmaal deze recepten hebt geproefd!

Nu tijdelijk met 15 bonusrecepten!