Vezels en vet verbranden

Een dieet kiezen die je helpt snel vet te verliezen is niet eenvoudig! Lees hier hoe vezels en vet verbranden jou weer in de vorm van je leven krijgen! Het idee achter het doel dat je snel resultaat wilt zien en dat je vet gaat verliezen zit hem dan ook niet in het kiezen van een bepaald type dieet… Het is meer dan dat. Het gaat erom dat je de juiste keuzes maakt in WAT je eet en drinkt. Hierdoor zul je in no time zien dat je daadwerkelijk vet gaat verliezen maar belangrijker nog, je gaat een levensstijl hanteren die ervoor zorgt dat je dat vet ook blijft kwijtraken en dat het weg blijft!

Door te kiezen voor vezelrijk voedsel zorg je ervoor dat je de juiste levensstijl hanteert waardoor ook jij binnen enkele weken zal zien dat je vet gaat verliezen! Vezelrijke voeding stilt je honger voor langere tijd.  Zorg er in ieder geval voor dat je je lichaam van waardevolle vitaminen en mineralen blijft voorzien. Bij veel dieeten zie je dat mensen maaltijden overslaan of zelfs helemaal niet eten. Vervolgens stoppen ze zichzelf helemaal vol als ze eindelijk wel mogen eten. Dat is NIET de juiste manier om af te vallen.

Zorg dat je voldoende vocht binnenkrijgt en eet regelmatig kleinere hoeveelheden. Zo om de twee uur moet je wel iets eten.  Hierdoor blijft je lichaam bezig met het verteren van eten en zal je stofwisseling omhoog gaan.

Zorg er dus voor dat je meer vezelrijke voeding gaat eten als je serieus ben over afvallen. Denk hierbij aan eten zoals salades, vers fruit en verse groenten en volkorenproducten. Volkorenproducten doen er langer over om te verteren en dus zal je langer een vol gevoel hebben.

Goed, ik hoop dat je inmiddels door hebt dat vezelrijk voedsel de eerste stap is naar een slank en gezond lichaam.

Wil ook jij nu beginnen met afvallen? Beginnen met vet verbranden en beginnen met het aannemen van een gezonde levensstijl die ervoor zorgt dat je slank wordt en blijft?!

Dan heb ik goed nieuws voor je. Jesse van der Velde, een gerespecteerd personal trainer, heeft DE methode ontwikkeld.

Het programma bestaat uit ruim 30 online video’s met aanvullende e-books en luister mp3′s met als doel jou stap voor stap (gemakkelijk toepasbaar) een manier van eten en leven te leren.

Je zult leren hoe je:

  • Nu al je overtollige kilo’s zult verliezen (puur lichaamsvet)
  • En daarna je ideale gewicht zult stabiliseren

Je krijgt toegang tot dit volledige programma via een speciale leden website. Hier hou je levenslang toegang tot, zodat je alles wat je leert in je eigen tempo kunt gaan toepassen.

Het programma bestaat uit 4 fasen en iedere fase bestaat uit meerdere video’s. Tijdens iedere video zul je praktische toepasbare tips ontdekken.

Door telkens de tips die hij je geeft toe te passen zul je steeds meer overtollig vet gaan verbranden.

Geïnteresseerd? Klik hier om de PDF bestanden van deze cursus GRATIS te downloaden.