Vezeltabletten

Voor een goede darmwerking hebben je darmen de juiste voeding nodig, en daarbij gaat het vooral om de volgende zaken:

Eet voldoende: eet niet te weinig, maar ook niet overmatig en probeer meerdere kleine maaltijden op een dag te nuttigen in plaats van 3 grote.
Bij een (te) karig menu worden je darmen onvoldoende geprikkeld, hetgeen de darmwerking vertraagt. Oké, je voeding wordt nog wel verteerd en opgenomen, maar de voedingsresten worden te langzaam vervoerd.

Overmatig eten is ook niet gunstig, omdat dit de darmwerking verstikt, hetgeen de darmpassage eveneens vertraagt.

Vezels: Eet voldoende vezels om je darmen een plezier te doen. Vezels prikkelen de darmwand en stimuleren daarmee de darmwerking.

Vocht:
 Vezels nemen veel vocht op, hou daar rekening mee! Drink je te weinig, dan zullen de vezels het vocht uit je lichaam onttrekken; je lichaamscellen krijgen daarmee een tekort en functioneren vervolgens niet meer optimaal.

Vet: Vet is belangrijk omdat het de darmenwandcellen beschermt en vet maakt de ontlasting minder droog. Het is overigens wel belangrijk dat je voedingsmiddelen eet met goede vetten, zoals onverhitte olijfolie, lijnzaden, noten en vette vis.

Naast bovenstaande aspecten zijn ook sport en ontspanning belangrijk voor de werking van je darmen. Beweeg dus regelmatig en vermijd stress.

Vezels, of voedingsvezels, spelen dus een belangrijke rol bij de darmwerking en spijsvertering. Door hun gunstige effect op de maag treedt er eerder een gevoel van verzadiging op. Vezeltabletten zorgen ervoor dat u voldoende vezels binnenkrijgt waardoor uw darmfunctie wordt gestimuleerd en uw stoelgang verbeterd. Vezels zijn ook een hulpmiddel om overgewicht te voorkomen. Want hoewel de vezeltabletten nauwelijks caloriën bevatten, geven ze wel een verzadigd gevoel en verminderen ze de eetlust. De vezeltabletten passen dan ook prima in een dieet!

De vezeltabletten van Fit4Me behoren tot de beste die er zijn. De vezeltabletten zijn glutenvrij, lactosevrij en bevatten geen resten of sporen van pinda´s. Er zijn ook geen suikers of kleurstoffen toegevoegd. De vezeltabletten zijn geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl.

Bestel hier voor slechts €8,95.

 Direct bestellen